Ny Bitcoin på Ethereum-prosjekt samler $ 1,5 millioner fra Crypto VCs

Poenget med BoringDAOs bBTC er omtrent som alle andre syntetiske Bitcoin-å åpne Ethereums desentraliserte finansiering for Bitcoin HODLers.

BoringDAO samlet inn $ 1,5 millioner for å lage en Ethereum-basert versjon av Bitcoin.
Det slutter seg til konkurrentene i målet om å bringe DeFi til Bitcoin.
Den sikkerhet hver Bitcoin med 200%.

Blockchain-prosjektet BoringDAO har samlet inn 1,5 millioner dollar fra asiatiske investorer for å bygge bBTC, et syntetisk derivat av Bitcoin Future
som porter mynten til Ethereum, og primer den for desentralisert finansiering

protokoller. Den spesielle sausen er at bBTC har dobbelt sikkerhet for andre lignende mynter.

BoringDAO er en blockchain

prosjekt som kanskje henter inspirasjon fra, men ikke har noe forhold til, Elon Musks Boring Company, som jazzet opp teknologien ved å bygge en tunnel under LA og selge flammekastere. For bBTC mottok BoringDAO investering fra åtte kryptofokuserte VCer, inkludert DeFiance Capital, HASHKEY og Youbi Capital. De fleste investorene er basert i Singapore.
Nye nyheter på Twitter

Få topphistorier når de går i stykker og bli med i samtalen ved å følge oss på Twitter

bBTC er veldig, veldig lik tilbud som tBTC eller renBTC, andre protokoller der du kan sette inn Bitcoin og motta en Ethereum-basert versjon av Bitcoin i retur.

bBTC ligner også Wrapped BTC (wBTC), et syntetisk Bitcoin-produkt som har 73% av markedsandelen, bortsett fra det faktum at bBTC, som tBTC og renBTC, ikke er frihetsberøvende, mens blockchain-selskapet BitGo holder din Bitcoin mens du bytter den ut mot wBTC.

Hva er Bitcoin DeFi, og hvordan fungerer det?

Innpakket Bitcoin krysset forresten bare over en milliard dollar i markedsverdi tidligere denne uken. Alt i alt står Bitcoin på Ethereum-markedet på rundt 1,3 milliarder dollar, ifølge data fra Dune Analytics.

Ideen med alle disse myntene er å porte Bitcoin på Ethereum for å få mest mulig ut av Ethereum-spesifikke desentraliserte finansprotokoller. Også kjent som DeFi, desentralisert finans refererer til ikke-depotprotokoller, børser og andre syntetiske derivater som stablecoins, som investorer har strømmet rundt 10 milliarder dollar siden juni, ifølge DeFi Pulse.

Alle disse protokollene ligger på Ethereum, unntatt Bitcoiners fra å bruke Bitcoin til å bruke, enten ved å låne den ut eller investere i likviditetsbassenger. Derav opprettelsen av protokoller som en bBTC.

Det bBTC bringer til bordet er dens “Double-Pledge” -mekanisme, som den hevder beskytter mynten mot likviditetsløp. Slik fungerer det: Du setter Bitcoin inn i kontrakten, og deretter tjener andre medlemmer av samfunnet avgifter når de lover tilsvarende i BOR, BoringDAOs opprinnelige token og andre mynter basert på Ethereum.
En rekord på $ 1,2 milliarder i Bitcoin har nå flyttet til Ethereum

Dette betyr visstnok at bBTC støttes av dobbelt så mye tokens; selv om Bitcoin på en eller annen måte blir stjålet, kan protokollen betale tilbake eierne. De som stiller sikkerhet, tjener også mange avgifter, og folk kan også satse bTokens for å tjene en av 20 000 BOR (fra en såkalt “Boring Farm.”)

Men hvor er flammekasterne?